Antalya escort Antalya escort bayan Antalya bayan escort

UCİM ÜNİVERSİTE KAMPÜSLERİNDE DE ÇOCUK İSTİSMARINA FARKINDALIK OLUŞTURUYOR! - MySivas.Com Sivas HaberleriMySivas.Com Sivas Haberleri

28 Kasım 2023 - 11:51

UCİM ÜNİVERSİTE KAMPÜSLERİNDE DE ÇOCUK İSTİSMARINA FARKINDALIK OLUŞTURUYOR!

Son Güncelleme :

17 Kasım 2023 - 12:32

UCİM  ÜNİVERSİTE KAMPÜSLERİNDE DE ÇOCUK İSTİSMARINA FARKINDALIK OLUŞTURUYOR!

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği Genel Başkanı Saadet Özkan ve Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan Fenerbahçe Üniversitesindeydi. Dernek Genel Başkanı Saadet Özkan ve Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan Fenerbahçe Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencilerle bir araya geldi.

 

Yapılan konferansa üniversite öğrencilerin ve akademisyenlerin ilgisi yoğun oldu. Konferansta konuşan UCİM Genel Başkanı Saadet Özkan çocuk hakları ve sahadan deneyimlerini aktardı. Özkan, UCİM olarak şimdiye kadar 600.000’den fazla üniversite öğrencisiyle bir araya geldiklerini vurguladı. Çocuk hakları konusunda gençlerin umut ve enerji olduğunu belirten Özkan, “burada gençlerle olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Konferansta konuşmacı olan Dernek Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan ise ülkenin en büyük sorununun çocuk cinsel istismarı olduğunun altını çizdi. Ceylan konuşmasında çocuk yoksulluğu ve çocukların eğitime erişim sorunlarına yer verdi.

 

Konferans Genel Başkan Saadet Özkan ve Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan ile akademisyenlerin öğrencilerle toplu fotoğrafı sonrası sona erdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.