
İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Melih Uçmaz kapı kapı gezmeye, gönülleri kazanmaya devam ediyor.
“Bizimle birlikte ol! Oylara birlikte sahip çıkalım.” sloganı ile başlatmış oldukları seçim güvenliği çalışmasında 68 Mahalle, 153 köy ve 868 Seçim sandığı için müşahit ve sandık görevlisi, merkezde oy kullanılacak 75 okul için de avukatlardan oluşan okul sorumlularını tamamlamak üzere olduklarını belirten Uçmaz, yapılacak ilk seçimlerde oylara/sandıklara sahip çıkarak Sivası İYİ Partinin kalesi yapacakları iddiasını yineledi. Başkan Uçmaz “Seçimlerde görev almak isteyen tüm Sivaslı hemşehrilerimizi 31 Ocak 2022 tarihine kadar parti binalarımıza davet ediyoruz” dedi.
Ayrıca Başkan Uçmaz parti yönetiminden bir ekip oluşturduklarını bu ekiple koordineli olarak hareket edecek 2000 gönüllü ile yapılacak olan ilk seçimde Sivas’ta sandık güvenliğini sağlayacaklarını ve böylece her bir oya sahip çıkarak “Güneşin doğuşunu hep birlikte karşılayacaklarını” ifade etti. Ayrıca görevlilere önümüzdeki ilk seçime kadar eğitim ve yazılım desteği vereceklerini de duyurdu.
Başkan Melih Uçmaz bu kapsamda seçimlerde görev almak isteyenleri 31 Ocak 2022 Çarşamba gününe kadar parti binasına beklediklerini belirtti.