Antalya escortAntalya escort bayanAntalya bayan escort

DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

GEMEREKLİOĞLU, GÜVEN TAZELEDİ

Yayınlanma Tarihi : Google News

Gemerek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının olağan genel kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen genel kurul sonrasında oda başkanı  Oğuz Gemerekliğlu tekrar seçilerek güven tazeledi

İlçede bulunan Ziraat Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen ve divan başkanlığını Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal’ın yaptığı genel kurulda saygı duruşunda bulunuldu ve istiklal marşı okundu.

Esnaf ve sanatkarların pandemi sürecinde çok mağdur olduğunu, kur artışın da mağduriyetinin devam ettiğini ifade ederek, bir yıl ödemesiz üç yıl vadeli sıfır faizli cansuyu kredisine ihtiyacı olduğunu söyledi.

Esnaf ve sanatkarların sorun ve sıkıntılarıyla yakından ilgilendiklerini dile getiren Köksal, esnafların yerel ve yasal sorunların çözümü için gayret gösterdiğini de sözlerine ekledi.

Divan Başkanı Beşir Köksal teşkilat olarak bir aile olduklarını, ilçede bulunan oda başkanlarıyla  uyum içerisinde çalıştıklarını, oda başkanının üyelerine en güzel şekilde hizmet etmek için gayret gösterdiğini belirterek, başarılar diledi.

 

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Özfidan tarafından yönetim, denetim kurulu raporları, bilançolar, gelir ve giderler okunduktan sonra ibra edildi.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Oğuz Gemereklioğlu, her zaman şoför esnafının hizmetinde olduklarını belirterek, sorun ve sıkıntıların çözümünde her zaman destek olan , öncülük eden Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksala, kredi konusunda yardımcı olan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Gazi Sağırkaya’ya ve üyelerine teşekkür etti.

Tek liste ile gidilen genel kurul sonrasında üyelerin oylarıyla tek liste ile seçime giden mevcut başkan Oğuz Gemereklioğlu, birkez daha seçilerek güven tazeledi .

 

YORUM YAP