Ak Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy’un Cumhuriyetimizin 101.Yıl Dönümü Mesajı yayınladı
Toy mesajında”Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünü coşku ve gururla kutluyoruz. Tarihte eşi benzeri görülmemiş bir bağımsızlık mücadelesi ile kahramanca savunulan bu topraklarda aziz milletimizin karalılığıyla kurulan Cumhuriyetimiz, bağımsızlık ve özgürlük yolunda attığımız en büyük adımdır.
Bu mirası geleceğe taşımak, Cumhuriyet’in değerlerini yaşatmak ve ülkemizi daha güzel yarınlara ulaştırmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Çocuklarımıza daha güzel bir gelecek bırakmak ve yaşadığımız yüzyılı Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde Türkiye Yüzyılı yapmak için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz.
Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını minnet ve şükranla anıyor; tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutluyorum.”dedi.